Новини на БФБЛ

БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

25 октомври 2017
БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

Българският форум на бизнес лидерите и министър Лиляна Павлова подписаха официално споразумение

На среща по-рано днес Управителният съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Лиляна Павлова, министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018, сключиха споразумение за партньорство. Документът е знак за подкрепа от организацията, която обединява над 100 водещи компании, на работата по подготовка и провеждане на ротационното председателство на ЕС – период, който предоставя изключителен шанс на страната ни да излъчи силно послание за възможностите за нови инвестиции и бизнес развитие.

„Отчитаме необходимостта от активното участие на бизнеса в тази задача, защото сме уверени, че българските предприемачи, производители и доставчици ще имат съществен принос за промотирането на съвременния образ на България”, каза министър Лиляна Павлова. Тя благодари за готовността на Форума да се ангажира с осъществяването на целите, заложени в програмата на министерството.

„За БФБЛ е чест да се присъедини към усилията за добро представяне по време на българското председателство на Съвета на ЕС през следващата година. За компаниите от общността на отговорния бизнес е от огромно значение да популяризират своите успехи и добри практики, а с това и страната си, сред своите европейски партньори”, заяви председателят на УС на Форума Ираван Хира.

В срещата, която се проведе в гранд хотел „София”, участваха и заместник-председателят Зоя Паунова, членовете на Управителния съвет Максим Бехар, Боряна Манолова, Левон Хампарцумян и Ирина Василевска, както и изпълнителният директор Георги Руйчев.

Министър Лиляна Павлова запозна членовете на УС с приоритетите на българското председателство и календара със събития. Бяха обсъдени и конкретни идеи за сътрудничество между министерството и БФБЛ. Ираван Хира връчи на министър Павлова почетния знак на БФБЛ – значка с логото на организацията.

Още новини от БФБЛ

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

26 октомври 2017

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

25 октомври 2017

Вечер на добродетелите 2017 набра 158 000 лв. за насърчаване на развитието на деца през играта

24 октомври 2017
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Арх. Пламен Мирянов е носител на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017 г.

bg/15 ноември 2017

Над 83 000 лева бяха набрани по време на 12-ия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър”

bg/14 ноември 2017

Споделеното знание и опит от BAPRA Bright Awards 2017

bg/08 ноември 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: