Новини на БФБЛ

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

25 октомври 2017
Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

Седмото издание, организирано от Bulgaria ON AIR с партньорството и на БФБЛ, ще събере иноватори от цял свят на 16 ноември в София

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“, организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в „София Хотел Балкан“ лектори от цял свят ще споделят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно. Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералния подход в образованието и скандинавския модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

Сред панелистите на международната конференция „Образование и бизнес: рЕволюция“ ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземат Фабиен Флори – директор на Френския институт в София; Майкъл Форбс – посланик на Ирландия; Даниеле Фитоле – основател и президент на IFDA, италианската академия за мода и дизайн; Детелина Смилкова – вицепрезидент на ВУЗФ; Мартин Кадинов – регионален мениджър на ЕSL, най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe; Хатем Атала – изпълнителен директор на фондация „Анна Линд“; режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори вижте тук: http://edu-business.info/#speakers.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

Генерални партньори са СИБАНК, Аурубис България и Медийна Агенция Аргент. Специален партньор – Контур Глобал Марица Изток 3. Със съдействието на Министерството на туризма.

Институционални партньори:

Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска асоциация на PR агенциите, Българска асоциация на рекламодателите, Българско дружество за връзки с обществеността, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, Френско-българска търговска камара, ICAP България.

Медийни партньори: Образователен портал „Академика“, Национално издателство „Аз-буки“, най-големият сайт за книги „Аз-чета“ и сайтът EspressoNews.

Още новини от БФБЛ

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

26 октомври 2017

БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

25 октомври 2017

Вечер на добродетелите 2017 набра 158 000 лв. за насърчаване на развитието на деца през играта

24 октомври 2017
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Арх. Пламен Мирянов е носител на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017 г.

bg/15 ноември 2017

Над 83 000 лева бяха набрани по време на 12-ия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър”

bg/14 ноември 2017

Споделеното знание и опит от BAPRA Bright Awards 2017

bg/08 ноември 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: