Новини на БФБЛ

„ЧЕЗ България” е шампион по футбол в Олимпиадата на бизнес лидерите

26 юни 2017
„ЧЕЗ България” е шампион по футбол в Олимпиадата на бизнес лидерите

Най-големият корпоративен тимбилдинг привлече над 550 участници

Над 550 служители на над 30 водещи компании от общността на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) се включиха в Олимпиадата на бизнес лидерите, която Форумът организира за 14-а година. Най-големият корпоративен тимбилдинг се проведе на 24 юни 2017 г. в Англо-американското училище (AAУ) в София и включваше турнири в 10 дисциплини, игри и забавления.

Олимпиадата на бизнес лидерите – единственото спортно събитие в календара на БФБЛ, е създадена изцяло за развлечение и отмора на екипите на най-големите и успешни български и международни компании – членове и съмишленици на БФБЛ. Празникът на честната и отборна игра бе открит от заместник-кмета на София Дончо Барбалов, председателя на Форума Ираван Хира, заместник-председателя Зоя Паунова и директора на ААУ Джим Ъркхарт.

„Щастливи сме, че отново сме заедно, за да демонстрираме своята воля за победа, но и спортсменски дух. Благодарим на всички фирми и организации, които откликнаха на поканата ни, уверени сме, че отговорността към служителите е ценност, която те прилагат на практика”, каза Ираван Хира преди началото на надпреварите по футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тенис на маса, салса, шах, дартс и канадска борба.

Купата на „Хюлет Пакард Ентерпрайс” по футбол, за която се бориха 11 корпоративни отбора, за втора поредна година грабна отборът на ЧЕЗ България, второто място е за „Пощенска банка”, а трети се класираха играчите на „Спиди”. Не по-малко оспорваната купа на „ЧЕЗ България” по волейбол, също привлякла 11 тима, бе спечелена от състезателите от Англо-американското училище, „Астра Зенека” заслужиха сребърните медали, а „Аларик” – бронзовите. В турнира за купата на „АбВи” по баскетбол първи се класираха от „Корпорация Развитие”, „Пощенска банка” останаха втори, а третото място заеха играчите на „Булпрос”.

В тенис турнира за купата на БМВ шампиони са Николета Костова от ОББ и Илия Солаков от „ТИС”, купата на „Астра Зенека” по салса отиде при Адриана Славчева от „ТНТ”, а купата на „Аларик” по дартс спечели Кристиян Стоименов от „Сименс”. Купите на „Спиди” по тенис на маса станаха притежание на Димитринка Йорданова от „ЧЕЗ България” и Георги Кадиев от „Дънди Прешъс Металс Челопеч”,  в бадминтона първи се класираха Радостина Намер от ОББ  и Тодор Тодоров от ААУ, а в канадската борба златото отиде при Милена Стойнова и Аргир  Тошков от ОББ. Първенец в шаха е Ясен Жотев от „Делойт Одит”. Пълния списък с победителите във всички дисциплини вижте тук.

Участниците се включиха и в останалите забавления – катерене по изкуствена стена, предоставена от „Уолтопия”, детски кът, семейни игри, барбекю. На разположение на гостите бяха и три автомобила от портфолиото на БМВ България, а всички желаещи участваха и в томболата с над 100 атрактивни награди, които по традиция са подсигурени безвъзмездно от членове и приятели на БФБЛ. Големите награди тази година бяха смартфон, три таблета и три уикенда в Банско, предоставени съответно от Теленор, ВИМАКОМ и Грийн Лайф Ски & СПА Ризорт Банско. Притежателите на билети от томболата с номера 0313 и 0956 са добре дошли да се свържат с нас, за да приберат наградите си.

За чудесното настроение през целия ден допринесе тв водещата от „България он ер” Ганиела Ангелова. Кратко видео от олимпийските игри вижте тук.

БФБЛ благодари на всички компании, без чиято подкрепа събитието нямаше да е възможно:

Спонсори: АбВи, Аларик Секюритис, Астра Зенека, БМВ, Спиди, Хюлет Пакард Ентерпрайс,  ЧЕЗ

Партньори: Англо-американско училище в София, Армфайт, Бест уотър, Данон, Джей Пойнт, Каменица, Кока Кола България, Кредо уеб, Нестле, Пейн Дор, ТНТ

Предметите за томболата са предоставени от: Адифарм, ЕЙМС Хюман Кепитал, Арт Уинър, БНП Париба, Виваком, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Ски & СПА Резорт, Ейч Пи Инк, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, Сименс, Теленор, ТНТ, УниКредит Булбанк, Хотел Хилтън София, Шел, Юник Естейтс

Още новини от БФБЛ

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

16 май 2018

Дискусия за инвестиционния потенциал на Западните Балкани

14 май 2018

Обявиха победителите в BAPRA Bright Awards 2018

11 май 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

M3 Communications Group, Inc. е PR агенция на годината за 2018

bg/11 май 2018

160 студенти от ТУ-София започват практическо обучение в Мтел

bg/04 май 2018

Традиционният благотворителен пъб куиз на Сийдър е на 10 май

bg/02 май 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: