Новини на БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите е тази събота, 24 юни

14 юни 2017
Олимпиадата на бизнес лидерите е тази събота, 24 юни

Най-големият корпоративен тимбилдинг се организира за 14-а поредна година

Служители и топ мениджъри на водещи български и международни компании ще премерят сили в традиционната Олимпиада на бизнес лидерите следващата събота - 24 юни 2017 г., от 12 до 17 ч. в чудесната база на Англо-американското училище в София. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) организира най-голямото спортно корпоративно събитие у нас за 14-а поредна година.

Създадена за развлечение на служителите и семействата на всички компании-членове на Форума, Олимпиадата на бизнес лидерите утвърждава честната игра, отборния дух и активния начин на живот. По време на събитието се провеждат турнири в 10 отборни и индивидуални дисциплини, сред които футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тенис на маса, канадска борба, дартс и други.

Бизнес олимпиадата събира представители на най-големите и успешни български и международни компании – членове и съмишленици на БФБЛ, на институциите, дипломати, спортисти, обществени фигури, медии. Всички те могат да се включат в турнир по избор и да спечелят купите на Хюлет Пакард Ентерпрайс, АбВи, ЧЕЗ, БМВ, Спиди и Астра Зенека, да танцуват салса, да пробват силите си в шаха, катеренето, канадската борба или картите. Гостите ще опитат късмета си в традиционната лотария за над 100 атрактивни награди, предоставяни безвъзмездно от членове и приятели на Форума, като голямата награда е уикенд за двама в Green Life  Ski & SPA Resort в Банско.

За да се включите в олимпиадата на бизнеса, е необходимо да се регистрирате тук. Билетите са на цена 35 лв. за служители на компании от БФБЛ и 60 лв. за компании извън Форума.

Вратите отварят в 12 ч. в Англо-американското училище в София в Панчарево (карта). Състезанията започват в 13 ч.  с изключение на турнира по тенис, който поради големия интерес ще започне половин час по-рано – в 12,30 ч.

Важно: в отборите по футбол, волейбол и баскетбол участват 5+1 играчи (плюс резерви). Състезателите по волейбол и бадминтон трябва да носят допълнителен чифт обувки за залата.

Очакваме ви!


Спонсори: АбВи, ЧЕЗ, БМВ, Спиди, Хюлет Пакард Ентерпрайс, Астра Зенека, Аларик Секюритис

Партньори: Англо-американско училище в София, Бест уотър, Кока Кола България, Данон, Пейн Дор, Нестле, Джей Пойнт, Армфайт, Каменица

Предметите за томболата са предоставени от: Адифарм, ЕЙМС Хюман Кепитал, Арт Уинър, БНП Париба, Виваком, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Ски & СПА Резорт, Ейч Пи Инк, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, Сименс, Теленор, ТНТ, УниКредит Булбанк, Хотел Хилтън София, Шел и Юник Естейтс.

Още новини от БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите 2018 е на 30 юни

01 юни 2018

Левон Хампарцумян e новият заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

29 май 2018

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

16 май 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Над 65 000 лв. за Плевенската Панорама събра кампанията „Ние обичаме България“ 2018

bg/12 юни 2018

Postbank Business Run 2018 събра над 10 000 лева в подкрепа на три каузи

bg/04 юни 2018

Хиляди спортуват и учат иновативно благодарение на клиентите на Lidl

bg/04 юни 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: