Новини на БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите е тази събота, 24 юни

14 юни 2017
Олимпиадата на бизнес лидерите е тази събота, 24 юни

Най-големият корпоративен тимбилдинг се организира за 14-а поредна година

Служители и топ мениджъри на водещи български и международни компании ще премерят сили в традиционната Олимпиада на бизнес лидерите следващата събота - 24 юни 2017 г., от 12 до 17 ч. в чудесната база на Англо-американското училище в София. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) организира най-голямото спортно корпоративно събитие у нас за 14-а поредна година.

Създадена за развлечение на служителите и семействата на всички компании-членове на Форума, Олимпиадата на бизнес лидерите утвърждава честната игра, отборния дух и активния начин на живот. По време на събитието се провеждат турнири в 10 отборни и индивидуални дисциплини, сред които футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тенис на маса, канадска борба, дартс и други.

Бизнес олимпиадата събира представители на най-големите и успешни български и международни компании – членове и съмишленици на БФБЛ, на институциите, дипломати, спортисти, обществени фигури, медии. Всички те могат да се включат в турнир по избор и да спечелят купите на Хюлет Пакард Ентерпрайс, АбВи, ЧЕЗ, БМВ, Спиди и Астра Зенека, да танцуват салса, да пробват силите си в шаха, катеренето, канадската борба или картите. Гостите ще опитат късмета си в традиционната лотария за над 100 атрактивни награди, предоставяни безвъзмездно от членове и приятели на Форума, като голямата награда е уикенд за двама в Green Life  Ski & SPA Resort в Банско.

За да се включите в олимпиадата на бизнеса, е необходимо да се регистрирате тук. Билетите са на цена 35 лв. за служители на компании от БФБЛ и 60 лв. за компании извън Форума.

Вратите отварят в 12 ч. в Англо-американското училище в София в Панчарево (карта). Състезанията започват в 13 ч.  с изключение на турнира по тенис, който поради големия интерес ще започне половин час по-рано – в 12,30 ч.

Важно: в отборите по футбол, волейбол и баскетбол участват 5+1 играчи (плюс резерви). Състезателите по волейбол и бадминтон трябва да носят допълнителен чифт обувки за залата.

Очакваме ви!


Спонсори: АбВи, ЧЕЗ, БМВ, Спиди, Хюлет Пакард Ентерпрайс, Астра Зенека, Аларик Секюритис

Партньори: Англо-американско училище в София, Бест уотър, Кока Кола България, Данон, Пейн Дор, Нестле, Джей Пойнт, Армфайт, Каменица

Предметите за томболата са предоставени от: Адифарм, ЕЙМС Хюман Кепитал, Арт Уинър, БНП Париба, Виваком, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Ски & СПА Резорт, Ейч Пи Инк, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, Сименс, Теленор, ТНТ, УниКредит Булбанк, Хотел Хилтън София, Шел и Юник Естейтс.

Още новини от БФБЛ

Трета годишна среща на БФБЛ с посланиците

16 април 2018

БФБЛ връчи своите престижни отличия за отговорен бизнес за 15-и път

27 февруари 2018

Пълен списък с отличените компании в Годишните награди за отговорен бизнес 2017

26 февруари 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Еко тест драйв с автомобилите на КИА

bg/17 април 2018

Първо поколение дигитални родители се учат как да предпазят децата си в интернет

bg/22 март 2018

Старт на заявките за наградите BAPRA Bright Awards 2018 и #BAPRASummit

bg/21 март 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: