Новини на БФБЛ

Нови членове на Борда на Българския форум на бизнес лидерите

31 май 2017
Нови членове на Борда на Българския форум на бизнес лидерите

Ирина Василевска от „Теленор България” и Мирослав Петров от VIVACOM” бяха избрани за членове на УС, а мандатите на Петър Велев от „Екофарм” и Гилбърт Маккоул от „KPMG” бяха подновени

На заседанието си вчера годишното Общо събрание на БФБЛ избра Ирина Василевска,  главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в „Теленор България”, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, за членове на Управителния съвет на организацията. Делегатите гласуваха и за втори тригодишен мандат на д-р Петър Велев, управител на „Екофарм”, и преизбраха Гилбърт Маккоул от „KPMG”, дългогодишен финансов контрольор  на Форума.

В заседанието участваха представители на 39 членове на Форума – част от най-големите и успешни компании и организации в България, които бяха приветствани от Ираван Хира, председател на Форума, Зоя Паунова, заместник-председател, и Тим Буйсере, ръководител на търговския отдел в посолството на Великобритания у нас.

„Вече 19 години Българският форум на бизнес лидерите работи активно за утвърждаването на етичните стандарти и отговорността към обществото като неразделна част от бизнеса. Подкрепата на членовете ни през изминалата година ни дава увереност, че визията ни за България като добро място за работа, инвестиции и живот се е превърнала в лична кауза за всеки един от нас. Заедно ще продължим да полагаме усилия за това страната ни да е приветлива за нашите деца, за нашите родители, за бизнеса”, заяви председателят на Форума Ираван Хира.

Изпълнителният директор Георги Руйчев отчете дейността за миналата година и представи програмата за 2017 г. Общото събрание прие и финансовите отчети за изминалия период. Преизбраните и новоизбраните членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на бизнес етиката и отговорните корпоративни практики, да водят конструктивен диалог с всички заинтересовани страни и да защитават интересите на членовете на БФБЛ.

Новината за новия Управителен съвет на Форума намери отзвук в медиите, а част от публикациите са достъпни на следните линкове: КапиталКариериМениджър, Economic.bg, Computer World, „Животът днес.

Съставът на УС на БФБЛ е както следва: председател – Ираван Хира, генерален директор на „Хюлет Пакард Ентерпрайс”; заместник-председател – Зоя Паунова, изпълнителен директор на „Астра Зенека”; членове – д-р инж. Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България”; Весела Илиева, управляващ партньор на „Юник Естейтс”; Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения” на  „Теленор”; Камелия Славейкова, изпълнителен директор на „Шел”; Карел Крал, изпълнителен директор на „ЧЕЗ”; Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС на „УниКредит Булбанк”; Максим Бехар, управител на „M3 Комюникейшънс Груп; Мария Шишкова, управляващ съдружник на „ЕЙМС Хюман Кепитъл и Дейл Карнеги Трейнинг България”; Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на „ВИВАКОМ”; д-р Петър Велев, управител на „Екофарм”. Гилбърт Маккоул е финансов контрольор на Форума.

 

Галерия

Виж още снимки от събитието

Още новини от БФБЛ

Могат ли биотехнологиите да генерират 10% от БВП на България?

07 август 2018

И победителите са ...

09 юли 2018

Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

09 юли 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Кордеел България обявен за Строител на годината 2017

bg/23 юли 2018

Бъдещето на човешките ресурси

bg/20 юли 2018

Лидл България – любим работодател на 2018

bg/20 юли 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: