Новини на БФБЛ

„Отличници“ е темата на шестата конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

18 април 2017
„Отличници“ е темата на шестата конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

БФБЛ е партньор на инициативата, в рамките на която иноватори и вдъхновители в своята област ще споделят знания и опит на 10 май в София

Отличниците и иноваторите в различни сфери на живота са във фокуса на шестата конференция „Образование и бизнес“, организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria. Събитието е възможност за аудиторията в България да чуе нови идеи и добър опит от известни лектори от цял свят по една от най-важните теми – образованието.

Конференцията ще се проведе на 10 май в София Хотел Балкан и е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес http://edu-business.info/, както и чрез социалните мрежи https://www.facebook.com/events/1913125195583868/.

Посланикът на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Рашид, артистът Стефан Вълдобрев, олимпийският медалист и участник в шест олимпиади Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей, дизайнерът Антоанета Балабанова, артистът и преводач Анджела Родел, художникът Димитър Хинков и юристката Наташа Пирч са част от панелистите, които ще споделят знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха и топ постиженията в своята област.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствените организации и всички, които искат да бъдат „отличници“ – най-добрите в сферата, в която са избрали да се развиват.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Генерални партньори са Аурубис България и Пощенска банка. Официални партньори - БМВ груп България, Дарби Колидж, Загорка, М-тел и ЧЕЗ Груп България.

Със специалното участие на Американския университет в България.

Партньори на шестото издание са най-голямата българска онлайн медия за книги и четене Azcheta.com, Национално издателство за образование и наука "Аз Буки", Уеб-издателството Академика.БГ, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска минно-геоложка камара, Българско дружество за връзки с обществеността, Българска асоциация на PR агенциите, Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Италианска търговска камара, Френско-българска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, ICAP България.

 

Още новини от БФБЛ

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

26 октомври 2017

БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

25 октомври 2017

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

25 октомври 2017
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Арх. Пламен Мирянов е носител на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017 г.

bg/15 ноември 2017

Над 83 000 лева бяха набрани по време на 12-ия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър”

bg/14 ноември 2017

Споделеното знание и опит от BAPRA Bright Awards 2017

bg/08 ноември 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: