БФБЛ в медиите

podtepeto.com

Конференцията на БФБЛ, фондация „За Нашите Деца” и Община Пловдив намери добрите примери и успешните партньорства


plovdiv.topnovini.bg

БНТ

България он ер

Това стана ясно по време на Форум на бизнес лидерите, който се проведе в Пловдив.БНР

Представители на бизнеса, на държавата, общините и неправителствени организации обсъдиха на форум в Пловдив подпомагането на обществени каузи.


Дарик нюз

Близо 70 участници от страната и чужбина са в Пловдив за конференция на тема „Как бизнесът помага - от корпоративна филантропия към инвестиции в обществото".


България он ер

Стартира най-престижният бизнес конкурс за корпоративна социална отговорност у нас - "Награди за отговорен бизнес 2014".сп. Мениджър

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) приема от днес номинации за тазгодишните, 12-и поред Награди за отговорен бизнес.


Economy.bg

Българският форум на бизнес лидерите обяви началото на 12-тото издание на конкурса.


сп. "Твоят бизнес"

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) даде начало на номинациите за 12-тото издание на своите Награди за отговорен бизнес


в. "Животът днес"

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съвместно с Турската конфедерация на предприемачите и индустриалците (ТУСКОН) проведе конференция и двустранни срещи в Истанбул.


БТА

Българският форум на бизнес лидерите, съвместно с Турската конфедерация на предприемачите и индустриалците, проведе бизнес конференция и двустранни срещи в Истанбул.


онлайн списание "Твоят бизнес"

С успешното си първо посещение извън страната БФБЛ доказа, че е динамична и жизнена организация.


сп. "Мениджър"

Възможности за бизнес партньорство между български и турски компании бяха обсъдени на конференция и двустранни B2B срещи в Истанбул, организирани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съвместно с Турската конфедерация на предприемачите и индустриалците (ТУСКОН).


онлайн издание "Предприемач"

Близо 500 мениджъри и служители, представители на 40 от най-големите компании у нас и техните семейства, взеха участие в ежегодния спортен празник.


печатни и онлайн медии

Прес клипинг на материалите в медиите.


онлайн списание "Твоят бизнес"

Рекорден брой гости посетиха Бизнес олимпиадата, организирана за единадесети път от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) на 28 юни 2014 г. в Англо-американското училище в София.


Economy.bg

Защо промяната е най-важното нещо, за да си успешен днес, отворени ли сме за такава и как да променим нагласата си? Вижте какво сподели популярният международен лектор пред Economy.bg.


онлайн списание "Твоят бизнес"

Близо 40 студенти и млади мениджъри присъстваха на лекцията на лекцията на Алфредо Кулебро „Прегърни успеха”. Събитието бе част от „Лидери за бъдещето”, една от най-популярните инициативи на Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), която дава възможност на млади таланти и мениджъри да се учат директно от най-добрите в глобалния бизнес свят.


БНР

Българският форум на бизнес лидерите кани довечера от 18:30 ч. на лекцията на Алфредо Кулебро - „Прегърни успеха”. Интервю с Лиляна Куцарова от AкваСорс, по чиято покана Кулебро е у нас.