БФБЛ в медиите

Капитал


BGonAir

БТА

Фокус

Vesti bg


твоят БИЗНЕС

Животът днес

БНТ

Българският форум на бизнес лидерите за 13-та поред година раздаде наградите за отговорен бизнес за миналата година. На церемонията снощи присъстваха президентът Росен Плевнелиев, вицепремиерите Меглена Кунева и Ивайло Калфин, кметът на София Йорданка Фандъкова.


Нова ТВ

ПРОМЯНАТА с първа награда в конкурс за социална отговорност на БФБЛ


bgonair.bg

С медийната подкрепа на Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV България и Investor


Животът днес

Най-голямото корпоративно спортно събитие у нас привлече над 550 гости


BGBasket.com

Баскетболните треньори Константин Папазов и Стефан Михайлов спечелиха бронзови медали от 12-ото издание на олимпиадата за бизнес лидери.


BGVolleyball.com

Емилия Серафимова със сребърно отличие от олимпиада на бизнеса


Информационна агенция Фокус

Кметът на Столична община присъства на откриването на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите в Англо-американското училище.


МениджърNEWS

Отборът на „Хюлет-Пакард” стана шампион  и носител на купата на „Мтел” по футбол по време 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите, която се организира от Българския форум на бизнес лидерите.


www.manager.bg

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин получи Стандарта за бизнес етика на Българския форум на бизнес лидерите


dir.bg

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще се срещне с представители на бизнеса на работна закуска, организирана от Българския форум на бизнес лидерите


investor.bg

Приемането на промени по пенсионната реформа от днес за утре е неприемливо. Това каза социалният министър Ивайло Калфин по повод предложението за пренасочване на вноски от частните пенсионни фондове към НОИ по време на първата от серия дискусии, организирана от Българския форум на бизнес лидерите.


http://darikfinance.bg/

Калфин участва в бизнес закуска, организирана от Български форум на бизнес лидерите, на която бяха обсъдени предизвикателствата пред българския бизнес в условията на глобалната финансова криза, както и приоритетите на страната ни по отношение на Европейския съюз през следващите години.


БНТ

Българският форум на бизнес лидерите проведе тази вечер своя Годишен бал.