БФБЛ в медиите

Дарик нюз

Фокус

www.capital.bg

Главният директор "Корпоративна политика и правни отношения" в "Теленор България" Ирина Василевска (вляво) и главният директор "Продажби" на Българската телекомуникационна компания (БТК) Мирослав Петров (вдясно) влизат в управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).


www.karieri.bg

Общото събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) избра Ирина Василевска, главен директор "Корпоративна политика и правни отношения" в "Теленор България", и Мирослав Петров, главен директор "Продажби" и член на управителния съвет (УС) на БТК за членове на УС на организацията.


www.manager.bg

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в „Теленор България”, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM бяха избрани за членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите от годишното Общо събрание на организацията


Животът днес


Computer World

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в Теленор България, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, станаха членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите след гласуването на годишното Общо събрание на организацията.


www.economic.bg


standartnews.com

България има огромен потенциал да развива икономическите си партньорства, но това не се случва без усилия и безплатно. Това обяви посланикът на Австрия Н. Пр. Роналд Хаузер по време на Втората годишна среща на Българския форум на бизнес лидерите с посланиците. Темата беше "Потенциалът на България - практически подход към икономически партньорства".


news.bg

"Имам усещане, че България не е реализирала изцяло потенциала си в много области, особено в икономиката", посочи австрийският посланик. Затова той смята, че дискусията трябва да се фокусира върху това доколко страната ни е атрактивно място за чуждестранните инвеститори. Той оцени като положително това, че икономическият растеж е стабилен.България не реализира своя потенциал в икономиката. Това заяви посланикът на Австрия у нас Роланд Хаузер пред участниците във Втората годишна среща на Българския форум на бизнес лидерите.


nova.bg

На официална церемония на 14 март 2017 г. БФБЛ обяви победителите в своите Годишни награди за отговорен бизнес 2016.


БНР

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) организира най-голямото спортно корпоративно събитие у нас за 13-а поредна година.


Животът днес


МениджърNEWS

Служители и топ мениджъри от над 30 водещи български и международни компании ще премерят сили в традиционната Олимпиада на бизнес лидерите тази събота, 25 юни 2016 г.


Мениджър

Kaпитал

Economy.bg

Computer World

Economy.bg

Българският форум на бизнес лидерите връчи традиционните си отличия за 13-а поредна година