БФБЛ в медиите

Европа ТВ

Европейският съюз е основен търговски партньор на Западните Балкани със 73% дял на търговията помежду им. Това съобщи министърът на икономиката Емил Караниколов, който участва в дискусия за инвестиционния потенциал на Западните Балкани в НДК.


Bloomberg TV


Капитал

За 15-а поредна година Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) връчи традиционните си награди за отговорен бизнес. В тазгодишното издание на инициативата са участвали общо 71 компании с рекордните 112 проекта, съобщават организаторите.


Блумбърг тв

Изпълнителният директор Георги Руйчев и Ирина Василевска, член на Борда на БФБЛ, бяха гости в предаването "В развитие"


Bulgaria on Air TV

На официална церемония Българският форум на бизнес лидерите обяви победителите в Годишните награди за отговорен бизнес 2017. Водещ на събитието бе новинарката Радинела Бусерска


vesti.bg

На официална церемония вчера БФБЛ (Български Форум на Бизнес Лидерите) обяви победителите в Годишните награди за отговорен бизнес 2017 г.


Твоят бизнес

На официална церемония снощи Българският форум на бизнес лидерите обяви победителите в Годишните награди за отговорен бизнес 2017. В 15-ото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност за призовете в шестте категории се състезаваха рекордните 112 проекта на 71 компании.


БНТ

Българският форум на бизнес лидерите награди 19 проекта в 15-тото издание на своите Годишни награди за отговорен бизнес.


БНР

Социалната отговорност се превръща в политика за все повече компании, а бизнесът вижда в тези политики пътят към успеха, коментира в интервю за предаването "Нещо повече" изпълнителният директор Георги Руйчев.


Нова ТВ

Репортаж за церемонията в късната емисия Новини.


Economic.bg

На официална церемония снощи Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви победителите в Годишните награди за отговорен бизнес 2017.


vesti.bg

Председателят на БФБЛ в интервю за 15-ото издание на Годишните награди за отговорен бизнес


bTV

Премиерът Бойко Борисов поиска по-високи заплати от бизнеса, за да не бягат българите от страната. По време на дискусия „Бизнесът и правителството в един отбор“ той дискутира темите за контрабандата, административната тежест и туризма.


Nova

Репортаж от дискусията на БФБЛ с премиера и членове на правителството.


БНТ

Това обяви премиерът Бойко Борисов на бизнес форум в София


Bulgaria on Air TV

Премиерът Бойко Борисов призова бизнеса да повиши заплатите, за да може българите да не заминават зад граница заради по-добри възнаграждения.


БНР

24 часа

Труд

Вести