БФБЛ в медиите

Кариери

На 12 юни от 18:30 ч. в Центъра за образование и култура "Илиев" в столицата ще се проведе лекция на Алфредо Кулебро на тема "Прегърни успеха". Организатор на инициативата е Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ).


сп. "Твоят бизнес"

Генералният директор на Уолтопия Ивайло Пенчев и управителят на Екофарм Петър Велев са новите лица в Борда на Форума.


Еconomy.bg

Резултатите от вота, проведен на Общото събрание на БФБЛ


"Кариери"

Трима членове на Управителния съвет и финансов контрольор избра годишното Общо събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) на 28 май.


Агенция "Фокус"

Йорданка Фандъкова стана почетен член на Българския форум на бизнес лидерите.


БГ Предприемач

На официална церемония, състояла се в Столична община, в присъствието на членове на УС на БФБЛ и медии Зоя Паунова, заместник-председател на Форума, връчи на г-жа Фандъкова сертификат за почетно членство.


БНР

Българския форум на бизнес лидерите днес ще връчи специален сертификат и почетен плакет на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Чуйте повече в интервюто със Зоя Паунова, заместник-председател на Форума.


БНТ

Репортаж за конференцията на БФБЛ "Българска индустрия: мисия възможна".


Инвестор БГ

Г-жа Мария Шишкова, член на УС на БФБЛ, за току-що приключилата конференция.


БНТ

Минути преди старта на конференцията на БФБЛ "Българска индустрия: мисия възможна".


Дарик Радио

Георги Руйчев, изпълнителен директор на Форума, за предстоящата конференция на БФБЛ в Пловдив.


Дарик нюз

Представители на индустриални паркове и компании от цялата страна се събират в Пловдив на 11 април на национална конференция “Българска индустрия: мисия възможна”. Очаква се събитието, което се организира от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), да предостави пряка платформа за диалог между водещи български и международни компании, правителството и местната власт по актуални въпроси, свързани с икономическото развитие на страната.


БНР Радио Благоевград

Форумът на бизнес лидерите пред традиционната годишна среща за отговорен бизнес - Мария Шишкова


сп. Твоят бизнес

bTV

Новина относно старта на набиране на социално отговорни проекти за Годишните награди за отговорен бизнес 2011.


EFB Business TV

Интервю с изпълнителния директор на БФБЛ г-н Стамен Тасев, който разсъждава върху редица въпроси, свързани с текущата икономическа ситуация и законодателство, и какво е мястото на корпоративна социална отговорност.


Справяне със сивата икономика

вестник "Класа"

Полемиката относно сивата икономика в страната се превръща във все по-противоречив и дискутиран въпрос, в еднаква степен за бизнеса, правителството и обществото. Можете да прочетете какви са възгледите на изпълнителния директор на БФБЛ, Стамен Тасев за неформалния сектор в България. Статията е публикувана във вестник "Класа".


Значението на отговорния бизнес

вестник "Пари"

Интервю с изпълнителен директор на БФБЛ Стамен Тасев, който говори за историята на Форума, неговите инициативи и значението на корпоративната социална отговорност в България. Статията е публикувана във в. "Пари".

Забележка: Всички извадки от пресата са любезно предоставени от Headline и са предимно на български език. Ако искате да прочетете материала на английски език, моля свържете се с офиса на БФБЛ.